Gratis Eredivisie bij KPN?

Het contract dat KPN met Fox Sports heeft over de live uitzendingen van Eredivisie wedstrijden loopt vandaag, 1 augustus 2016, af. KPN wil het contract verlengen op basis van de bestaande voorwaarden (3-6 kanalen voor 17,50-25,00 euro per maand voor live Eredivisie voetbal of helemaal geen live Eredivisie voetbal). Fox Sports wil een nieuw model invoeren, waarbij één Fox Sports kanaal in het standaardpakket van KPN wordt ingevoerd (wat ertoe leidt dat een standaardabonnement bij KPN 2 euro per maand duurder zou worden, maar waarmee wel iedereen zonder extra abonnement beschikt over één kanaal live Eredivisie voetbal).

the-ball-stadion-football-the-pitch-39562

KPN vroeg de rechter te bepalen dat het huidige contract, met de huidige voorwaarden, verlengd diende te worden. De voorzieningenrechter wees dit af. KPN en Fox Sports moeten nu verder in onderhandeling over een nieuw contract, wat wellicht betekent dat abonnees van KPN binnenkort kunnen genieten van één kanaal Fox Sports in het standaardpakket.

Bekijk de uitspraak hier

 

Wilt u meer weten?

Vraag het onze professionals.

mr. G.L. Brokking – van Alphen, Advocaat.

Neem contact op
 

Blijf op de hoogte!

Volg ons op Facebook en LinkedIn:

 

www.facebook.com

www.linkedin.com