Dag van het erfrecht!

La dolce vita!☀️

Maar…, ben jij je bewust van het belang van erfrecht? 💡🤔 Voor een zorgeloze toekomst voor jou én de voor de volgende generatie, is het ontzettend belangrijk om nú al na te denken over erfrechtelijke zaken. Wat je toekomstplannen dus ook zijn, maak nú tijd om dit op een goede manier te regelen en voorkom verrassingen in de toekomst!

Daarom organiseert de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN) op vrijdag 22 maart a.s. de Dag van het erfrecht. Ons kantoor ondersteunt dit initiatief en ook wij vragen daarom a.s. vrijdag aandacht voor het belang van deskundige begeleiding bij het plannen van nalatenschappen. Die dag staan we daarom voor je klaar voor een eerste vrijblijvend gesprek en/of advies. Bel of mail ons en wij helpen je verder! 💡🤓

Wilt u meer weten?

Vraag het onze professionals.

mr. G.L. Brokking – van Alphen, Advocaat.

Neem contact op
 

Meer weten over erfrecht?

Op onderstaande website(s) kunt u terecht voor informatie over dit onderwerp.

 

www.belastingdienst.nl