Advocaat Budel

Brokking Advocatuur & Mediation is een gerenommeerd advocatenkantoor actief in Budel. Wij staan u bij in geval van een echtscheiding of verbroken relatie, het vaststellen of wijzigen van alimentatie, het vaststellen of wijzigen van een omgangsregeling met uw kind, maar ook in geval van ontslag of in geschillen over een erfenis.

“Goed scheiden loont”
Of het nu een stuk gelopen relatie of een niet geslaagde arbeidsverhouding betreft, goed uit elkaar gaan en daarbij goede afspraken maken loont!

Door tijdig advies te vragen aan een specialist krijgt u goed inzicht in wat er speelt in geval van bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst ter beëindiging van het dienstverband, het vaststellen of wijzigen van alimentatie en verdeling van bezit bij echtscheiding of na verbreking van het samenwonen. Over uw rechten en plichten bij de afwikkeling van een nalatenschap kunnen wij u informeren en adviseren en ook hier staan wij u bij in eventuele procedures. Onderzocht kan bijvoorbeeld worden of u als erfgenaam aanspraken heeft op een legitieme portie.

U voorkomt veel onnodige onrust wanneer u onder deskundige begeleiding afspraken maakt over de zorgregeling voor de kinderen. In een ouderschapsplan spreekt u als ouders met elkaar af hoe u de verzorging en opvoeding van de kinderen wil regelen. Op deze wijze is het belang van het kind, namelijk voortzetting van gelijkwaardig ouderschap, het meest gediend. In het ouderschapsplan maakt u ook afspraken over kinderalimentatie.

Wij onderzoeken eerst of het mogelijk is om de zaken in onderling overleg of middels mediation te regelen. Bij zaken die niet met mediation (kunnen) worden geregeld staan we u bij in een procedure. Wij bespreken vooraf met u de risico’s van de gang naar de rechter en maken een inschatting van de kansen en de kosten. Ook tijdens het voeren van een procedure richten we ons op een duurzame regeling gericht op de toekomst. De duur en de kosten van de procedure spelen hierbij een belangrijke rol.

Wij staan zowel ondernemers en particulieren, zowel werkgevers als werknemers en mannen als vrouwen bij. Wij hebben daardoor ruime ervaring en beschikken over specialistische kennis en hebben oog voor specifieke problemen die op het gebied van bijvoorbeeld de waardering van een onderneming of afwikkeling van huwelijksvoorwaarden spelen. Waar nodig schakelen we andere specialisten in. Wij beschikken over een netwerk van ervaren deskundigen, zoals fiscalisten en accountants waarmee we nauw samenwerken.

“Maak van een complexe scheiding geen vechtscheiding”

Door tijdig uw situatie te herkennen en hulp te vragen, kunt u problemen voor zijn en mogelijk escalatie voorkomen. In de regio Eindhoven, waaronder ook Bergeijk en Veldhoven, maar ook over de grens in België en met name in Hamont-Achel en Overpelt-Neerpelt, bieden wij u met onze dienstverlening de mogelijkheid om op juist wijze aandacht te hebben voor zaken, die er werkelijk toe doen.

Komt u in aanraking met een probleem op het gebied van arbeidsrecht, personen- en familierecht, erfrecht of verbentenissenrecht? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor!

Wilt u meer weten?

Vraag het onze professionals.

mr. G.L. Brokking – van Alphen, Advocaat.

Neem contact op
 

Meer weten over mediation?

Op onderstaande website(s) kunt u terecht voor informatie over dit onderwerp.

 

www.mfnregister.nl

www.verenigingfas.nl