Onze professionals

mr. E.J.A. Cuijten

Iris Cuijten studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg. In december 2015 studeerde zij privaatrechtelijk af. Tijdens haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in personen- en familierecht, arbeidsrecht en strafrecht. Haar masterscriptie schreef ze onder begeleiding van prof. mr. P. Vlaardingerbroek en had betrekking op het omgangsrecht van grootouders.

Naast haar studie was Iris als vrijwilliger verbonden aan Rechtswinkel Eindhoven. Daarnaast heeft zij in 2015 pleittrainingen verzorgd voor de studenten die aan de Universiteit van Tilburg het vak Oefenrechtbank volgden.

Sinds april 2015 is Iris werkzaam bij Brokking Advocatuur & Mediation. Zij is gestart als juridisch medewerker en is sinds januari 2016 werkzaam als advocaat.

Iris is deskundig, betrokken en daadkrachtig. Haar werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, snelle actie en oplossingsgericht denken. Iris geeft de voorkeur aan een oplossing buiten de rechtszaal, maar wanneer de gang naar de rechter niet te vermijden is, staat zij u bij in die procedure.

Opleidingen

  • Bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Tilburg (2011-2014)
  • Master Rechtsgeleerdheid, accent privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg (2014-2015)

Lidmaatschappen

  • Lid Jonge Balie ‘s-Hertogenbosch
  • Lid netwerkvereniging JONG! Valkenswaard
K.M. Donze Secretariaat
P.L.F. Brokking Administratie